Private Label

Bent u geïnteresseerd in een private label van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs? Dan bent u bij Natural Goods aan het juiste adres. Graag vertellen we u meer over de voordelen van een private label en wat Natural Goods u hierin kan bieden.

De voordelen van een private label zijn een betere, sterkere klantenbinding en hogere marges. Maar een private label bij Natural Goods heeft nog meer voordelen. Alle voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De krachtige ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Wij gebruiken geen geur-, kleur- of smaakstoffen om een product aantrekkelijker te maken. De producten komen van een Nederlandse fabrikant die aan alle eisen voldoet.
Natural Goods biedt u een goede marge en een uitgebreid assortiment. U kunt gemakkelijk beginnen met enkele producten en uw assortiment naar verloop van tijd uitbreiden conform de vraag of behoefte van uw klanten.
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw etiket door ons te laten ontwerpen. Wij zijn bekend met de Europese wetgeving en hierdoor kunnen wij een etiket voor u ontwerpen dat aan de laatste eisen voldoet.

De voorwaarden voor een private label bij Natural Goods:
• Afname vanaf 8 potjes per soort (of een meervoud van 8).
• Staffelkortingen: per 16 potjes per soort 10% korting en per 48 nog eens 10% extra korting
• De afname per keer moet minimaal 150 euro bedragen (ex. BTW).
• De verzend- en administratiekosten bedragen per afname 10 euro.
• De jaarafname moet minimaal 3500 euro bedragen (ex. BTW).

Bent u enthousiast over een private label bij Natural Goods? Of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen +31 (0) 318 624114 of stuur ons een email via info@naturalgoods.nl.

Voorbeelden: